Social recruitmentcampagne

Opdracht
Schrijvers Technische Installaties is een full service installatiebedrijf en heeft de ambitie om in 2022 het meest innovatieve installatiebedrijf van Nederland te worden.

Website
https://sti-oss.nl/campagne/werken-bij-schrijvers/

Diensten

  • Brand Identity

Werken bij Schrijvers Technische Installaties

Voor de werving van nieuwe werknemers voor Schrijvers Technische Installaties hebben we een creatief en verrassend concept voor de employer branding en wervingscampagne ontwikkeld, waarmee zij zichzelf als organisatie onderscheidend en opvallend in de markt kan zetten.

We hebben diverse middelen uitgewerkt voor de wervingscampagne, zoals fotografie, online advertising, headers voor de werkenbij-website, bouwborden en bedrijfswagens. Een belangrijk onderdeel van de campagne vormt de inzet van social recruitment. We hebben nagedacht over een social recruitmentstrategie waarbij we gebruik hebben gemaakt van geavanceerde targeting tools om de doelgroep te vinden en te raken.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA