Brand identity

Opdracht
Creëer een passende identiteit.
Een krachtig merk, met een duidelijke propositie waar medewerkers, klanten en nieuwe relaties zich mee kunnen identificeren.

Website
sitech.nl

Diensten

  • Brand identity
  • Marketing outsourcing

Wij gaan voor maximaal meer!

Sitech Services is dé toonaangevende technologiepartner die het maximale uit elke klant haalt in termen van prestaties én rendement. Sitech analyseert en optimaliseert om het resultaat van hun klanten te maximaliseren, zodat ze hun voorsprong behouden. Dit doen ze met de nieuwste technologische toepassingen, de juiste expertise, de beste innovaties en verregaande digitalisering.

Klanten, prospects, relaties en medewerkers merken dit elke dag en werken elke dag met focus om deze ambitie te realiseren. Bij deze ambitie hoort een passende identiteit. Een krachtig merk, met een duidelijke propositie waar medewerkers, klanten en nieuwe relaties zich mee kunnen identificeren. Morres creëerde een duurzame identiteit en vooruitstrevende propositie: “Wij gaan voor maximaal meer”. Daarnaast biedt Morres ondersteuning in de dagelijkse marketingcommunicatie activiteiten en projecten als het relatiemagazine, events en employer branding. Samen gaan Sitech en Morres voor maximaal meer!

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Eline Wilbers

Account Director

Specialisme: Samenwerken

Hoewel ik enthousiast word van commerciële successen, is mijn drijfveer het verder brengen van de opdrachtgever op het gebied van marketing en communicatie. Als account director ben ik verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening richting opdrachtgevers, passend binnen de strategische doelstellingen van de klant.
In mijn klantenkring gaat het erom op lange termijn, organisch opgebouwde groei te realiseren. Het verdiepen in de materie, het zoeken naar synergie tussen verschillende opdrachtgevers en het menselijk contact met collega's en klanten, daar word ik blij van!

Ilse Leevels

Marketeer

Specialisme: Rust bewaren in de hectiek

Roots in marketing en communicatie. Ik kan mezelf het beste omschrijven als een kruising tussen een denker en doener, met een kritische blik op inhoud en kwaliteit. Een echte teamplayer. Gestructureerd en analytisch. Betrokken tot op het bot, maar ook het rustpunt in hectiek. Dit is volgens mij de juiste combinatie om dagelijks klanten te ondersteunen met hun marketing- en communicatie vraagstukken.

Céline Dohmen

Designer

Specialisme: Concepten bedenken & uitvoeren tot in de puntjes

Als grafisch vormgever zet ik dagelijks mijn enthousiasme in bij het bedenken en ontwerpen van onder andere campagnes en (re)brands. Daarnaast ondersteun ik onze marketingafdeling en klanten bij het ontwerpen van diverse grafische uitingen. Concepten bedenken, deze tot in de puntjes uitvoeren en laten aansluiten op de wensen en behoeften van de klant vind ik het allerleukste aan mijn rol bij Morres. Daarbij biedt de verscheidenheid aan opdrachten veel afwisseling en steeds weer nieuwe uitdagingen die ik met veel plezier aanga.

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Neem contact op met Eline,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Eline zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA