Branding en communicatie SSH&

Opdracht
Met 6.500 kamers en woningen beschikt SSH& over het grootste aanbod voor studenten in Nijmegen & Arnhem.

Diensten

  • Brand Identity

Hier wonen studenten

Voor de rebranding van studentenhuisvester SSH& hebben we een frisse corporate identity ontwikkeld, waarin de kleur oranje en het oranje logo/merkbeeld centraal staat.

De rebranding, inclusief een nieuw logo/merkbeeld en de nieuwe pay-off ‘hier wonen studenten’, hebben we onder andere uitgewerkt in een introductievideo, ondernemingsplan, jaarverslag, belettering complexen en stadspanden, plattegronden, advertenties, abri-campagnes, een Facebook- en Instagramcampagne en de aankleding van het nieuwe Helix-complex in Arnhem.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA