Agile Workforce Management

Opdracht
Talentsourcer heeft ons gevraagd om een webinar te organiseren. Het doel hierbij is de doelgroep inzicht te geven in ‘Agile Workforce Management’.

Website
https://www.talentsourcer.com/agile-workforce-management/

Diensten

  • Marketing Outsourcing

Een webinar van A-Z

Talentsourcer heeft ons gevraagd een webinar te organiseren waarbij we de doelgroep inzicht geven over Agile Workforce Management. Wij hebben het webinar ‘Agile Workforce Management’ van A tot Z georganiseerd en daarbij ruim 100 aanmeldingen binnen de doelgroep gerealiseerd

Aan ons de taak om bij aanvang de juiste partner in de organisatie van het webinar te vinden. Daarbij hoort ook het onderhouden van contact met de internationale sprekers, het opstellen en onderhouden van een draaiboek, banners, een landingspage en een moderator selecteren die het gesprek in goede banen kan leiden op de dag van het webinar. Om de doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken hebben we via verschillende kanalen marketing ingezet, zoals social media advertising en e-mailmarketing. De combinatie van een hoofdstuk uit het boek Agile Workforce Management gratis als download aanbieden, activerende content en pakkende visuals, waaronder animaties, gifjes en carrousels, heeft bijgedragen aan een boost in de leadgeneratie.

Daarnaast stond er een e-mail automation flow klaar om de deelnemers automatisch te informeren vóór, tijdens en na het webinar. Achteraf is een survey verspreid onder alle deelnemers en een opname van het webinar gestuurd naar iedereen die niet aan het webinar heeft kunnen deelnemen. Aan dit webinar heeft Talensourcer een aantal waardevolle leads overgehouden die zij zelf verder zullen opvolgen. Iedereen die zich heeft aangemeld zijn ook weer interessante prospects voor een volgende campagne of webinar dat alweer op de planning staat. Op die manier nemen we deze personen steeds verder aan de hand door hun customer journey tot het moment dat zij helemaal klaar zijn voor een ‘aankoop’ bij Talentsourcer.

Al onze werkzaamheden zijn getracked, gerapporteerd en teruggekoppeld naar een tevreden klant.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Bo van Herk

Projectmanager

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA