‘An awesome job offer to work for the Netflix campaign’

Opdracht
Talentsourcer, de Recruitment Outsourcing Specialist uit Tilburg is voor haar klant Majorel op zoek naar 20 Customer Service Representative’s voor de Netflix customer service.

Website
talentsourcer.com

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Brand identity
  • Data & Digital

“Meer dan 200 sollicitaties!”

Talentsourcer, de Recruitment Outsourcing Specialist uit Tilburg is voor haar klant Majorel op zoek naar 20 Customer Service Representative’s voor de Netflix customer service. Aan Morres de vraag om middels marketing meer sollicitanten te werven, die voldoen aan een aantal harde eisen zoals: full time beschikbaarheid, woonachtig in regio Amsterdam, vloeiend Engels sprekend met daarbij één andere taal. Denk hierbij aan: Duits, Zweeds of Fins.

Wij maakten een landingspagina, een advertentie en communiceerde deze niet alleen actief op de eigen social media kanalen, ook zijn we nog altijd actief in diverse expat groepen. Zo kwamen er al meer dan 200 sollicitaties binnen. Een fantastisch marketing resultaat!

Bovendien hebben we onlangs Talentsourcer ook mogen re-branden. Het resultaat van deze fijne samenwerking bekijk je hier.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Bo van Herk

Marketeer

Specialisme: Frisse en vernieuwende blik

Tijdens mijn studie communicatie kwam ik in contact met Morres. Zij zagen potentie in me en boden me de mooie kans om mezelf verder te ontwikkelen. Voordat ik was afgestudeerd, kon ik al direct mijn passie uitoefenen. Gedreven en enthousiast combineerde ik mijn studie met mijn werk voor Morres.
Altijd ben ik op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen zodat ik deze kan toepassen in de praktijk. De kennis die ik heb opgedaan, deel ik nu in mijn blog(s) en pas ik graag toe in mijn werkzaamheden voor Morres en haar klanten. Nu, enige tijd later, met mijn diploma op zak en een aantal mooie ervaringen rijker, wil ik mezelf nog altijd verder ontwikkelen op specifieke gebieden die ik ambieer. Ik ben namelijk van mening dat je nooit bent uitgeleerd.

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Neem contact op met Paul,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Paul zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA