Communicatie rondom project Kolpingbuurt

Opdracht
Woningcorporatie Talis is samen met gemeente Nijmegen en Hendriks Bouw en Ontwikkeling gestart met de renovatie, sloop en nieuwbouw van de Kolpingbuurt, een uniek project in Nijmegen.

Diensten

  • Brand Identity

Persoonlijke verhalen in de Kolpingkrant

Er is in 1,5 jaar in de Nijmeegse Kolpingbuurt veel veranderd. Via verschillende middelen werden de bewoners, omwonenden en andere betrokkenen op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen in de Kolping. Hiervoor maakten we in opdracht van Talis iedere 6-8 weken een Kolpingkrant. Dit is een infokrant waarin verschillende mensen aan het woord komen en hun persoonlijk verhaal vertellen. Ieder vanuit zijn of haar eigen situatie. Zoals bewoners die hun oude woning verlaten, de architect die vertelt over het bouwkundig ontwerp, maar ook de wethouder die vertelt over de veranderingen in de openbare ruimte. Omdat dit prachtige taferelen opleverde is er op de NPO ook een documentaire verschenen die eind 2019 te zien was op televisie genaamd ‘De Kolping: een volkswijk in renovatie’. We hebben naast de Kolpingkrant ook een website ontwikkeld voor meer achtergrondinformatie over de werkzaamheden in de Kolpingbuurt met nieuws, foto’s en video’s.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA