Een nieuwe look voor Talis

Opdracht
Als woningcorporatie bouwt, verhuurt en beheert Talis zo’n 14.000 woningen in de regio Nijmegen en Wijchen.

Website
www.talis.nl

Diensten

  • Brand Identity

Restyling tot in de puntjes verzorgd

De website van Talis was toe aan een upgrade. Dus hebben we de website, binnen de bestaande huisstijl van de woningcorporatie, een restyling gegeven. We hebben nagedacht over de structuur, het design en de technische realisatie in WordPress. Met als resultaat een overzichtelijke website met een duidelijke navigatie en een frisse uitstraling. Zodat de website weer helemaal up-to-date is. Benieuwd hoe de website eruitziet? Bekijk op www.talis.nl de nieuwe website.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA