Een oude trambaanroute weer tot leven wekken

Opdracht
Hoe kunnen we deze nieuwe fietsroute het beste positioneren?

Website
detrambaanfietsroute.nl

Diensten

  • Strategy & Programs
  • Marketing Outsourcing

Een oude trambaanroute weer tot leven wekken

Dit zou moeten gebeuren met de aanleg van de Trambaanfietsroute die gaat lopen van Maastricht naar Aken. Een uitdagend project met meerdere partners, verschillende belanghebbenden en voor- én tegenstanders.

Waar begin je dan, wat is een goede aanpak en hoe kun je deze nieuwe fietsroute eigenlijk het beste positioneren? Onze strategiesessies bieden een prima uitkomst om deze en andere belangrijke vragen samen te beantwoorden. Het ligt voor de hand dat we daar dus mee zijn gestart. Vanuit deze sessie bieden we communicatiestrategie vastgelegd met communicatie via social media en nieuwsbrieven. Ook verzorgden we de content creatie, verhalen en interviews compleet met fotografie. We hebben de Trambaanfietsroute een eigen logo gegeven en natuurlijk een bijpassende website gebouwd.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Léon Goossens

Marketing Coördinator

Specialisme: Merkversterker

Ik ben iemand die niet direct in de actie-modus overgaat. Door juist eerst even een stap terug te doen en niet meteen vanuit een middel te denken en soms dus ‘lastige’ vragen te stellen zoals: 'waarom wil je dit eigenlijk?' probeer ik bij klanten de focus te houden op hun doelstellingen.
Ik vind het ontzettend fijn om als een ‘mini-ondernemer’ te kunnen werken. Met een eigen verantwoordelijkheid, vrijheden en sturend op meerwaarde en resultaat. Als teamplayer hecht ik waarde aan een samenwerking waar iedereen zich prettig bij voelt en er ruimte is voor creatieve ideeën.

Jesse Mispelbaum

Designer

Specialisme: Klanten verrassen

Mijn interesse ligt dicht tegen mijn liefde voor creativiteit aan: het bedenken van een nieuwe brand, product of identiteit en het gehele creatieve proces wat daarbij komt kijken. Het proces dat begint met een simpele schets en eindigt met een volwaardig eindproduct. Daarbij is het (klant)contact een belangrijk aspect.
Door het breed inzetten van mijn kennis kan ik de klant blijven verrassen. Vooral het verrassen is iets waar ik veel plezier uit haal. Als dit gebeurt, ben ik daar trots op.

Neem contact op met Paul,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Paul zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA