Van ruimtelijke ambitie, naar rendabel resultaat

Opdracht
Ontwikkeling visuele identiteit (2018) en doorvertaling naar communicatiemiddelen. In 2020 hebben we de positionering verder aangescherpt en de brand-story geformuleerd als uitgangspunt voor een eenduidige profilering op de markt.

Website
www.wiebengaconsultants.nl

Diensten

  • Brand Identity
  • Content & Copy
  • Marketing as a service

Van visie naar eenduidige propositie

In 2020 zijn allereerst in een gezamenlijke sessie met de klant alle onderdelen van de organisatie identiteit benoemd, uitgewerkt en vervolgens vastgelegd in de Wiebenga brand manual. Deze manual helpt niet alleen bij het vertalen van de visie, maar er wordt ook vastgelegd hoe Wiebenga Consultants zich wil profileren op de markt. Dit zorgt voor duidelijkheid binnen het bedrijf, voor hun klanten en een sterke eenduidige boodschap. Van hieruit is de vertaalslag gemaakt naar het communicatieplan. Hoe gaan we de markt met de verschillende doelgroepen bereiken en benaderen.

Op dit moment ondersteunen we de klant op het gebied van marketing & communicatie in de breedste zin des woords. Denk aan websitebeheer, social media, e-mailmarketing, contentmarketing, het bedenken en begeleiden van explainer animaties en tussentijdse online campagnes.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Ellen Schrijnemaekers

Project Manager Marketing & Communicatie

Specialisme: Overzicht en controle behouden

Als project manager werk ik dagelijks voor en met klanten aan diverse marketing- en communicatieprojecten. Van plannen en organiseren, klanten optimaal bedienen en 'to do' lijstjes krijg ik energie. Daarbij ben ik iemand die het belangrijk vindt dat afspraken worden nagekomen en mensen dus ook op mij kunnen bouwen. Ik houd niet van poespas, wel van positieve energie. Humor op de werkvloer vind ik belangrijk en ik ben niet vies van hard werken.

Olivier Paquay

Strategy Director

Specialisme: Uitdagen

Bij Morres kan ik écht doen wat ik het leukste vind; klanten/bedrijven/instellingen helpen om hún strategische doelen te bereiken. Ik geloof namelijk dat een goed operationeel plan niet kan ontstaan zonder een duidelijk uitgewerkte strategie met een pad dat dwingt tot het maken van keuzes. Het is immers kiezen of verliezen.

Léon Goossens

Online Marketing Manager

Specialisme: Merkversterker

Ik ben iemand die niet direct in de actie-modus overgaat. Door juist eerst even een stap terug te doen en niet meteen vanuit een middel te denken en soms dus ‘lastige’ vragen te stellen zoals: 'waarom wil je dit eigenlijk?' probeer ik bij klanten de focus te houden op hun doelstellingen.
Ik vind het ontzettend fijn om als een ‘mini-ondernemer’ te kunnen werken. Met een eigen verantwoordelijkheid, vrijheden en sturend op meerwaarde en resultaat. Als teamplayer hecht ik waarde aan een samenwerking waar iedereen zich prettig bij voelt en er ruimte is voor creatieve ideeën.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA