Begin een nieuwe dag!

Opdracht
Ontwikkel een campagne die de kernboodschap van Wiertz doorvertaalt naar medewerkers, klanten en relaties.

Website
wiertz.com

Diensten

  • Brand identity

Begin een nieuwe dag!

Er zit meer in je dan jezelf denkt. De juiste baan die écht bij je past draagt bij tot ieders geluk en welzijn. Dat is de kernboodschap van Wiertz Company. Wiertz Company is een krachtig euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk en inmiddels uitgegroeid tot de toonaangevende speler in Limburgse en Euregionale arbeidsmarkt. Ruim 95 medewerkers, verdeeld over kantoren in Nederland, Duitsland en Polen en verschillende diensten en labels, zorgen ervoor dat ruim 3.000 flexmedewerkers elke dag bij meer dan 700 werkgevers werken.

In 2019 hebben we samen een nieuwe duurzame campagne ontwikkeld waarbij deze kernboodschap wordt vertaald naar medewerkers, klanten en alle relaties. “Begin een nieuwe dag” staat voor frisse kijk en nieuwe start. Meer uit jezelf halen door een nieuw begin te maken. En dit doe je samen met de medewerkers en collega’s van Wiertz Company. Een nieuwe dag begint bij Wiertz.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Danielle Thielen

Designer

Specialisme: Doorzettingsvermogen

Ik ben werkzaam als grafisch vormgever bij Morres. Alle vragen op het gebied van design komen bij ons terecht. We bedenken en ontwerpen de meest uiteenlopende zaken: van een flyer tot bijvoorbeeld een busbelettering of een beursstand.
Het leukst vind ik, om een vraagstuk van een klant om te zetten in vorm. Om een middel of andere uiting te ontwerpen waar de klant zich in herkent en- nog belangrijker- dat werkt en doet wat het moet doen. Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nuchter en direct. Ik hou van aanpakken en ben een echte doorzetter.

Kimberley Frenken

Team Captain / Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Neem contact op met Paul,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Paul zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA