De bekendste intermediair van Limburg!

Opdracht
Morres & Company is al jaren de partner van Wiertz Company. Van campagnes tot strategie en zelfs de complete ontwikkeling van een sterke familie van merken met de bijbehorende proposities.

Website
wiertz.com

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Data & Digital
  • Brand identity
  • Strategy & Programs

’n Krachtige familie

Wiertz Company onderscheidt zich door een uitstekende kennis van de (eu)regionale arbeidsmarkt, lokale aanwezigheid, verschillende diensten en merken en maatschappelijke betrokkenheid. Persoonlijke aanpak mét aandacht. Zij zijn mensen voor mensen. ’n Krachtige familie.

In 2016 ontwikkelen wij voor Wiertz Company een nieuwe propositie van alle onderdelen en zijn de bestaande huisstijlen aangepast. Natuurlijk met nieuwe websites én met de integratie van de nieuwste online sollicitatietechnieken. Samen communicatie strategie ontwikkelen met de krachtigste familie van Limburg.

Met een partner als Morres & Company staat er altijd een enorme lading denkkracht en creativiteit tot onze beschikking. Dat is echt een lekker gevoel. – Maarten Vodeb, Manager Marketing & Communicatie Wiertz Company

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Danielle Thielen

Designer

Specialisme: Doorzettingsvermogen

Ik ben werkzaam als grafisch vormgever bij Morres. Alle vragen op het gebied van design komen bij ons terecht. We bedenken en ontwerpen de meest uiteenlopende zaken: van een flyer tot bijvoorbeeld een busbelettering of een beursstand.
Het leukst vind ik, om een vraagstuk van een klant om te zetten in vorm. Om een middel of andere uiting te ontwerpen waar de klant zich in herkent en- nog belangrijker- dat werkt en doet wat het moet doen. Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nuchter en direct. Ik hou van aanpakken en ben een echte doorzetter.

Kimberley Frenken

Team Captain / Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Neem contact op met Paul,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Paul zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA