Het kick-off event van de Young Sitech Community

Opdracht
Bedenk het concept voor een avond die vooral in het teken staat van ontmoeting. Laat collega’s kennismaken en de krachten bundelen om samen deze Young Sitech community verder te vormen.

Website
youngsitech.nl

Diensten

  • Brand identity
  • Marketing outsourcing
  • Events

Young Sitech Event

Ontmoeten, inspireren en verbinden. Dat waren de drie centrale thema’s van het kick-off event van de Young Sitech Community. Een nieuwe community binnen Sitech Services, waarmee het bedrijf jonge mensen de kans wil geven na te denken over de strategische vraagstukken van de toekomst!

Het event vond afgelopen december plaats op de prachtige penthouseverdieping van Museumplein Limburg. Morres bedacht het concept, ontwikkelde de branding, verzorgde de promotie en hielp mee in de organisatie voorafgaand en tijdens de avond. Een full-service aanpak noemen we dat, met onze Olivier als dagvoorzitter!

Bekijk hier de animatie, speciaal ontworpen voor dit event.
Fotografie: Wouter Roosenboom

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Olivier Paquay

Strategy Director

Specialisme: Uitdagen

Bij Morres kan ik écht doen wat ik het leukste vind; klanten/bedrijven/instellingen helpen om hún strategische doelen te bereiken. Ik geloof namelijk dat een goed operationeel plan niet kan ontstaan zonder een duidelijk uitgewerkte strategie met een pad dat dwingt tot het maken van keuzes. Het is immers kiezen of verliezen.

Mickael Ackermans

Team Captain / Designer

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als grafisch vormgever binnen Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van concepten en het grafisch ontwerpen. Ook verzorg ik de planning en waak ik over de kwaliteit van alle uitgaande uitingen. Ik word heel gelukkig als ik mooie en doordachte visuele creaties zie. Mooie ontwerpen brengen de boodschap op een creatieve en geslaagde manier over. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Ilse Leevels

Marketeer

Specialisme: Rust bewaren in de hectiek

Roots in marketing en communicatie. Ik kan mezelf het beste omschrijven als een kruising tussen een denker en doener, met een kritische blik op inhoud en kwaliteit. Een echte teamplayer. Gestructureerd en analytisch. Betrokken tot op het bot, maar ook het rustpunt in hectiek. Dit is volgens mij de juiste combinatie om dagelijks klanten te ondersteunen met hun marketing- en communicatie vraagstukken.

Céline Dohmen

Designer

Specialisme: Concepten bedenken & uitvoeren tot in de puntjes

Als grafisch vormgever zet ik dagelijks mijn enthousiasme in bij het bedenken en ontwerpen van onder andere campagnes en (re)brands. Daarnaast ondersteun ik onze marketingafdeling en klanten bij het ontwerpen van diverse grafische uitingen. Concepten bedenken, deze tot in de puntjes uitvoeren en laten aansluiten op de wensen en behoeften van de klant vind ik het allerleukste aan mijn rol bij Morres. Daarbij biedt de verscheidenheid aan opdrachten veel afwisseling en steeds weer nieuwe uitdagingen die ik met veel plezier aanga.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA