Level Up met Zuyd

Opdracht
Zuyd Professional wil in de regio haar naamsbekendheid vergroten onder professionals en alumni studenten. De vraag aan ons, hoe kunnen we dit het beste aanpakken?

Website
levelup.zuydprofessional.nl

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Brand identity

Level Up met Zuyd!

In nauwe samenwerking met Zuyd Professional verzorgen we de gehele marketingcommunicatie. Dit begint met het opstellen van een strategisch marketing- communicatieplan dat aansluit bij de organisatiedoelstellingen en uitmondt in verschillende marketingcommunicatie activiteiten en campagnes. De ‘Level up’-campagne is hier een goed voorbeeld van. We versterken het merk door het op een juiste manier te branden en zetten de corporate communicatiekanalen en social media in om zo het unieke verhaal van Zuyd Professional te vertellen.

Campagne
Zuyd Professional wil in de regio haar naamsbekendheid vergroten onder professionals en alumni studenten. De vraag aan ons hoe dit het beste aan te pakken? Ons antwoord; een creatief campagne concept met de naam ‘Level up’, met een unieke uitstraling waarin de uitstraling van Zuyd Professional behouden blijft. Om de campagne onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroepen hebben we gekozen voor een stevige online strategie. Om daarnaast in de toekomst gerichter te communiceren verzamelen we tijdens de campagne ook rijke data over de doelgroepen. Een duurzame aanpak waarbij we inzetten op langere termijn investering en het binden van doelgroepen aan Zuyd Professional. De campagne loopt op dit moment nog en krijgt ook de komende schoolperiode weer een vervolg.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Peter Derks

Account Director

Specialisme: Plannen & Organiseren

Als account director ben ik de spil tussen onze klanten en het team van Morres & Company. Daarnaast beheer ik een mooi gedeelte van het Morres portfolio. Met de klant houd ik toezicht op de project- en procesmatige kant van onze marketingprojecten en ben ik een sparringpartner voor nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast werk ik creatieve ideeën en concepten uit, samen met onze marketeers en designers. Ten slotte zorg ik ervoor dat de projecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd.

Nathan Verberne

Marketing Coördinator

Specialisme: Oog voor vernieuwing

Naast het beheer van de reguliere corporate communicatiekanalen, draai ik warm voor het bedenken, begeleiden, uitvoeren en evalueren van campagnes en projecten. Hierbij werk ik graag op tactisch en operationeel niveau bij diverse klanten. Ik wil snappen wat ik doe en vooral waarom ik het doe.
Een stuk evaluatie en monitoring vind ik belangrijk in het werk dat ik doe met mijn team omdat ik hier mijn voldoening uithaal. Daar ligt namelijk ook mijn drive; strategische communicatie en creatieve oplossingen bedenken met het oog op effectievere marketingcommunicatie.

Danielle Thielen

Designer

Specialisme: Doorzettingsvermogen

Ik ben werkzaam als grafisch vormgever bij Morres. Alle vragen op het gebied van design komen bij ons terecht. We bedenken en ontwerpen de meest uiteenlopende zaken: van een flyer tot bijvoorbeeld een busbelettering of een beursstand.
Het leukst vind ik, om een vraagstuk van een klant om te zetten in vorm. Om een middel of andere uiting te ontwerpen waar de klant zich in herkent en- nog belangrijker- dat werkt en doet wat het moet doen. Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nuchter en direct. Ik hou van aanpakken en ben een echte doorzetter.

Manon Haenen

UX Designer / Developer

Specialisme: De beste websites bouwen

Mij krijg je niet snel gek. Ik blijf, ondanks de drukte op het kantoor en in de planning, rustig en gefocust! Als onderdeel van de Data & Digital unit ontwerp en bouw ik dagelijks WordPress websites gericht op usability, UX-design en SEO-optimalisatie. Daarnaast help ik de websites up-to-date te houden. Het is een veelzijdige functie en dat vind ik fijn. De ene keer ben ik bezig met ontwerpen en de andere keer ben ik bezig met updates. Daarnaast vind ik het ook een leuke uitdaging om een website zo goed mogelijk voor de gebruiker in te richten. Toch is het presenteren van het eindresultaat waar ik het voor doe.

Neem contact op met Peter,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Peter zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA