De Security driven rebranding van Stepco.

Stepco
Brand identityMarketing outsourcingOnline marketingWebdevelopment

Heb je een vraag over ons werk voor Stepco of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De opdracht.

Stepco wilde graag het domein IT security claimen in haar positionering en een betere aansluiting zoeken bij haar doelgroep. We kregen de vraag om hen hierbij te helpen met een rebrand, inclusief website en te ondersteunen bij dagelijkse marketing- en communicatievraagstukken door middel van marketingoutsourcing.

Security driven IT.

Stepco houdt IT-werkomgevingen veilig. Stepco beschermt je IT-omgeving, houdt het veilig en up-to-date en zorgt altijd voor een veilige werkplek, waar je ook bent. Om die veiligheid en het domein IT security te claimen en in de positionering van Stepco terug te laten komen, ontwikkelden we de propositie: security driven IT.

Scan IT, Secure IT, Run IT, Help IT.

Stepco is het onzichtbare schild dat je werkplek veilig houdt, waar je ook bent. Het schild vormt de basis van de visuele identiteit en komt onder andere terug in het logo van Stepco en als grafisch element. We hebben daarnaast gekeken naar een passende typografie, beeldtaal, kleurenpalet en tone-of-voice, wat onder meer terug komt in de vier diensten: Scan IT, Secure IT, Run IT en Help IT.

Support IT.

We ondersteunen Stepco op dagelijkse basis. Wij zijn hun externe marketingafdeling voor communicatie- en strategievraagstukken en het aandragen van contentthema’s. We creëren socialmedia-updates, blogs, artikelen, interviews, whitepapers en landingspagina’s. Daarnaast verzorgen wij alle communicatie rondom een jaarlijks terugkerend event, waarbij wij Stepco volledig ontzorgen bij de ontwikkeling van content, advertenties, emailflows en online bannering.

Bekijk ook
deze projecten