Smart electric tugs

Movexx
Brand identityCorporate brandingOnline marketingWebdevelopmentWebsite optimization

Heb je een vraag over ons werk voor Movexx of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

Een nieuwe look and feel en website met internationale allure voor Movexx

Voor Movexx, marktleider in het eenvoudig horizontaal verplaatsen van goederen en materialen op wielen tot zes ton, mochten wij aan de slag met een rebranding én een nieuwe internationale website. Met een dealernetwerk reikend van Europa, Azië tot en met de Verenigde Staten is deze logistieke innovator met recht een wereldwijde speler te noemen.

Inhouse projectmanagement

Het betrof een omvangrijk project waar veel stakeholders bij betrokken waren. Onze projectmanager heeft het project intensief begeleid door vijf maanden meerdere dagdelen per week intern bij de klant aanwezig te zijn. En met resultaat: een tevreden klant die gedurende het volledige traject ontzorgd werd.

Fris, frisser het frist!

De huisstijlkleur van dit familiebedrijf was al frisgroen, maar die kon nog ietsje frisser. Door de kleur nieuw leven in te blazen sloot deze nog beter aan bij hoe ze zich willen presenteren in de markt: strak, zakelijk en internationaal. Een nieuwe propositie, beeldmerk, logo en typografie maakten de rebranding af.

De nieuwe belofte

De pay-off geeft aan welke belofte Movexx maakt naar haar klanten en haar medewerkers: move your work easier. Move staat voor de actie die je wilt nemen. Your staat voor het persoonlijke, de mens.
Work staat voor hetgeen je wilt verplaatsen. Easier staat voor de belofte, het resultaat. De electrische tugs maken het werk lichter en makkelijker.

Beeldmerk en logo

Het beeldmerk van Movexx bestaat uit twee voorwaartse pijlen. Deze vorm is ontstaan vanuit de 2 X-en in het woordmerk en staat voor verplaatsen, versnellen, bewegen, toekomst, ambitie, groei en de nieuwe generatie binnen het familiebedrijf. Het logo straalt kracht en beweging uit en de ondertitel beschrijft het product.

Nieuwe website

Na de rebranding volgde een nieuwe website. Er was behoefte aan een internationale (meertalige) overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website die makkelijk door de klant zelf aan te passen is. Onze UI- en UX-designers en front- en backend developers gingen aan de slag en werkten de wensen en eisen uit in en gebruiksvriendelijke WordPress omgeving in uiteraard de vernieuwde huisstijl.

Internationale uitdaging

De site moest niet alleen drietalig (NL, UK, en DE) zijn. Ook de URL-structuur werd specifiek voor de Verenigde Staten en Europa ingericht. Door middel van geo- locatie wordt de fysieke locatie van een computer bepaald zodat altijd de juiste taalinstelling getoond wordt.
Daarnaast heeft de Verenigde Staten hogere eisen met betrekking tot toegankelijkheid van de website voor bijvoorbeeld blinden en slechtzienden. Wij bouwden daarom een tooling om aan deze specifieke eisen te voldoen.

Movexx en Morres blijven in beweging

Movexx ontwikkelt zich continue. Ze zijn namelijk nog niet klaar met het veroveren van de wereld! Wij blijven met hen mee ontwikkelen door de site continue te optimaliseren. Verder wordt op de korte termijn de website uitgebreid met een Spaanse en Italiaanse versie en gaan we aan de slag met het vernieuwen van de dealerlogin.

Bekijk ook
deze projecten