Morres Talk

Team web breidt met 50% uit!

By 29 juli 2019 No Comments

Met de komst van Evelien en Stan is het webteam met 50% gegroeid! Ze stellen zich graag aan je voor:

“De energie die heerst op kantoor is werkelijk fantastisch.”

Evelien: “Als frisse alumni is het een droom om gelijk in mijn vakgebied te mogen beginnen. De energie die heerst op kantoor is werkelijk fantastisch.

Na nog een paar spannende weken heb ik nu een nieuwe baan en een diploma opzak! Ik versterk het Data en Digital Team als Web Developer. De werkzaamheden zijn afwisselend en vergen je eigen creativiteit. Je ziet echt dat je een eigen steentje hebt bijgedragen wanneer het eindproduct af is.

Naast het werk vind ik het leuk om te voetballen of voetbal te kijken, vooral naar Fortuna Sittard :). Een gezellige avond op een terrasje sla ik niet gauw af. Ook ben ik lid van de Philharmonie is Sittard waar muzikaliteit en gezelligheid hand in hand gaan. Cheers!”

“Officieel lid zijn van de Morres family!”

Stan: “Voor het laatste half jaar van mijn studie ICT & Media Design was ik op zoek naar een mooi bedrijf om af te studeren. Tijdens mijn eerste gesprek wist ik al dat dit de plek zou zijn waar ik mijn studie wilde afsluiten. Ik heb passie voor development met een kijk op data. Vanuit Morres & Company kreeg ik een opdracht die hier perfect bij paste!

Mijn eerste kennismaking met Morres was op de ‘oude’ locatie in Eindhoven: de Petrakerk. Toen ik binnen kwam stelde iedereen zich vriendelijk voor, waarna ze ontspannen maar gefocust terug aan het werk gingen. Deze werksfeer liet een goede indruk achter.

Ik had als stagiair een perfecte keuze gemaakt. Door de groei van Morres & Company is zowel het kantoor in Maastricht als in Eindhoven verhuisd naar een nieuwe locatie. Verder heb ik mooie dingen meegemaakt zoals de uitbreiding van het Morres team, nieuwe klanten en zelfs een tafelvoetbal toernooi. Morres & Company staat dan ook nooit stil. Met een goed beeld van de werkzaamheden en de mogelijkheden wist ik dat ik zeker wilde blijven na mijn afstuderen. Ik was dan ook enthousiast dat ik op het einde van me stageperiode een contract kreeg aangeboden. Hierdoor zou ik na het afstuderen officieel lid zijn van de Morres family. Ik ben trots dat ik deze mogelijkheid heb gekregen en ben dan ook van plan om uit elk project het maximale resultaat te halen!”