Morres Talk

Uitbreiding in Eindhoven

By 25 september 2019No Comments

Afgelopen maandag hebben onze medewerkers in ons kantoor in Eindhoven zeven nieuwe collega’s verwelkomd. Het zijn de medewerkers van het communicatiebureau Rekers & Van Noppen. Met hen hebben wij de laatste maanden nauw samengewerkt aan diverse opdrachten, en zo elkaars vaardigheden leren kennen. Het blijkt dat wij elkaar perfect aanvullen! Zozeer zelfs dat Rekers & Van Noppen op 1 september 2019 officieel onderdeel is geworden van Morres & Company.

Deze overname stelt ons in staat om onze marketingskills te combineren met de communicatie en copywriting skills van Rekers & Van Noppen. We zijn nu volop bezig om hun werkzaamheden en projecten te integreren binnen Morres, met als ultieme doel: één toonaangevend fullservice marketing- & communicatiebureau. Daardoor kunnen we zowel de klanten van Rekers & Van Noppen als van Morres & Company een compleet pakket aan diensten aanbieden, waarmee zij hun ambities nog beter kunnen verwezenlijken. En daar doen we het tenslotte voor!

Ben je benieuwd wat onze nieuwe collega’s voor jou kunnen betekenen? Kom dan spontaan langs voor een kop koffie of bel voor een afspraak!

Tot snel!

Namens Joost, Silvia, Henriëtte, Maike, Julia, Erwin en Ronald