Vacature

Vacature Content- & Copy Specialist

Door 29 maart 2019 Geen reacties

Creatief, ondernemend, groot inlevingsvermogen en adviserend… Passen deze termen in jouw profiel? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe:

Content en Copy Specialist

…die voor minimaal 24 uur het team in Maastricht komt versterken!

Tenminste, wel als je naast deze karaktereigenschappen een goede portie energie meebrengt en beschikt over kennis op het gebied van contentmarketing. Deze bagage kun je namelijk goed gebruiken als je komt werken bij Morres & Company, een snelgroeiend marketingbureau met vestigingen in Maastricht en Eindhoven.

Wie is Morres & Company, vraag je je af?
We zijn gespecialiseerd in marketing outsourcing, wat inhoudt dat we als marketingafdeling fungeren voor klanten door heel Nederland. Maar we zijn niet zomaar een bureau. Morres is namelijk een gevoel, een houding, iets dat we allemaal samen uitdragen. Dat klinkt wat vaag misschien, maar wat we bedoelen is dat het hier vooral gezellig is, dat we samen één club zijn die keihard werkt en samen ook veel plezier maakt. Work hard, play hard! We borrelen samen, gaan samen op stap (of zelfs een weekend weg!), weten in de pauze de voetbaltafel en het tostiapparaat te vinden en lachen op de werkvloer is regel en geen uitzondering!

‘Daar wil ik bij horen!’
Als jij net zoveel indruk op ons maakt als wij op jou, mag je je misschien binnenkort aansluiten bij ons team! Als jij onze nieuwe collega wordt, ga je content voor onze klanten creëren. Verbal identity, contentstrategie, SEO-optimalisatie zijn geen vreemde woorden voor jou. Ook barst je van de ideeën om consistente en relevante content te creëren die aansluit op de identiteit van de organisatie en aansluit op de vooraf bepaalde doelgroep van onze klanten. Je hebt affiniteit met de commerciële business en je bent nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen in het vak! Daarnaast ben je communicatief zeer sterk, en heb je een perfecte beheersing van de Nederlandse taal waardoor het schrijven van teksten, het redigeren en verrijken van (bestaande) content voor jou geen enkel probleem is.

Samengevat, wordt dit je takenpakket:

• Afnemen en uitwerken van interviews en vertalen naar het juiste type content;
• Schrijven van short- en longcopy voor online kanalen en printmedia;
• Controleren van de inhoud, tone-of-voice, structuur, leesbaarheid en stijl van copy en op basis hiervan redigeren en bewerken van copy;
• Doorvoeren of verfijnen van specifieke kernboodschappen en/of CTA’s in de content;
• Adviseren over de inzet van content op on- en offline kanalen (branding) en voor commerciële campagnes (traffic);
• Ontwikkelen van ideeën en voorstellen voor de aanpassing/vernieuwing van de gehanteerde redactieformules ten aanzien van inhoud, opzet, vormgeving en indeling;
• Ondersteunen van marketeers bij het maken van contentplanningen en contentstrategieën.

Wil je solliciteren? Dan worden we vooral enthousiast als je:

• Een HBO/WO diploma, bij voorkeur (online)marketing, communicatie of journalistiek;
• Ongeveer 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• Brede kennis van contentmarketing, social media en merk- en contentstrategie;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Ervaring met het schrijven van online teksten (SEO).

…op je CV hebt staan!

Klopt jouw content hart sneller na het lezen van deze tekst? Heb je zin om de markt voor onze klanten én Morres verder te veroveren? Reageer dan via dominiek.servaes@morrescompany.com. Dominiek zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.