Vacature

Vacature content & copywriter kantoor Eindhoven

By 29 november 2019 december 6th, 2019 No Comments

Ben jij een content & copywriter, die zowel long copy voor brochures als korte, puntige posts voor social media kan schrijven? Die een activerende tekst voor een advertentie of vlotte berichten voor een nieuwsbrief maakt? Die scripts voor films kan produceren? Dan maken wij graag kennis met jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een…

CONTENT & COPYWRITER

…die voor minimaal 32 uur ons bureau in Eindhoven komt versterken.

Wat ga je doen?

Je schrijft teksten op basis van telefonische interviews, gesprekken op locatie of briefings. Daarnaast produceer je scripts voor films en ben je tijdens de shoots het aanspreekpunt voor de cameraman en de geïnterviewden. Tot slot verzorg je het redigeren/herschrijven van aangeleverde teksten.

Je bent een creatieve geest die van elk onderwerp – taai of saai – een prettig leesbare tekst weet te maken. Wij worden vooral enthousiast als je ervaring hebt met commerciële B2B-teksten en zelfstandig projecten kunt uitvoeren. Wat we verder belangrijk vinden:

  • Een relevante en afgeronde opleiding op hbo-niveau;
  • Excellente kennis van de Nederlandse taal;
  • Nauwkeurig en in staat hoofd- van bijzaken te onderscheiden;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, sociale vaardigheden en inlevingsvermogen;
  • Stressbestendig en flexibel.

Werken bij Morres & Company

Morres is een jonge organisatie, die volop in beweging en ontwikkeling is. Wij zijn gespecialiseerd in marketing outsourcing, wat inhoudt dat we als marketingafdeling fungeren voor klanten door heel Nederland. Maar we zijn niet zomaar een bureau. Morres is namelijk een gevoel, iets wat we allemaal samen uitdragen. Dat klinkt misschien wat vaag, maar wat we bedoelen is dat het hier vooral gezellig is. Dat we samen één club zijn waar keihard gewerkt wordt, maar waar we samen ook veel plezier maken. We borrelen samen, gaan samen op stap (of zelfs een weekend weg!), weten in de pauze de voetbaltafel en het tostiapparaat te vinden en lachen op de werkvloer is regel en geen uitzondering. Ons motto: ‘Work hard, play hard!’ 

En Eindhoven?
Daar zijn we in 2018 gestart en inmiddels is het team flink gegroeid: >15 enthousiaste collega’s, mede dankzij de samenwerking met Rekers & Van Noppen. Ons kantoor bestaat uit vier units: marketing, design, content & copy en data & digital. Door de groei zijn we vorig jaar verhuisd naar een gave locatie aan de Stratumsedijk en ook 2020 laat groei zien. Onze klanten zijn divers, zo verzorgen wij voor meerdere MKB-bedrijven de complete marketing. Voor een aantal grote onderwijsinstellingen in Amsterdam verzorgen wij de employer branding en bijbehorende recruitment marketing. En onze designers werken aan mooie, creatieve projecten voor bijvoorbeeld Philips en Signify.

Voel jij de energie? Join the ‘Morres Family’! 

Reageer dan voor een kennismakingsgesprek via myrna.vinkenburg@morrescompany.com.
Meer info? Bel dan met Joost op 06 – 41 81 65 21 om te kijken of deze functie bij jou past!

 

Het betreft hier een vaste aanstelling. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Wij worden in onze zoektocht ondersteund door Alpha Source International. Het assessment wordt uitgevoerd door Next Step Talent.