Vacature

Vacature Content Marketeer, regio Eindhoven & Den Bosch

Ben jij een echte verhalenverteller vol creatieve ideeën? Heb jij een vlotte pen? Maar ben je ook die analist met een kritische blik? Dan hebben we elkaar gevonden!

Want wij zijn op zoek naar een ervaren content marketeer die onze vestigingen in Eindhoven en Nijmegen komt versterken.

Wat ga je doen?

Als content marketeer werk je in een enthousiast team met andere content marketeers. Afhankelijk van je klanttrajecten werk je daarbij afwisselend samen met de specialisten uit de andere units; projectmanagement, design, online marketing, data & digital, traffic, etc. Wij hebben een breed scala aan klanten. Van werken voor grote internationale bedrijven, tot de bakker om de hoek. Dat maakt het werken bij Morres uitdagend en afwisselend! Ook schakel je met andere specialisten binnen en buiten het Morres team om zo de klant van de beste content te voorzien. Een dynamische functie waarin je veel samenwerkt en schakelt met je klanten en Morres collega’s!

Als content marketeer bij Morres ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:

 • Je inventariseert de klantbehoefte en vertaalt deze naar een strategisch content/communicatie plan.
 • Je zorgt dat je je doelgroep goed leert kennen en je stemt hier je aanpak en strategie op af.
 • Je kan je creativiteit kwijt in het schrijven van online content, zoals blogs, e-mails, persberichten, nieuwsartikelen, nieuwsbrieven, interviews, social media posts, handleidingen en white papers.
 • Ook werk je aan offline content zoals flyers en brochures.
 • Je schakelt met interne en externe specialisten voor de productie van mooi beeldmateriaal.
 • Je onderhoudt de bedrijfswebsite en/of social media kanalen van je klanten.
 • Je zorgt dat je content aansluit bij de doelgroep en je monitort ook of deze het juiste effect heeft.
 • Verder heb je contact met de klant en rapporteer je over de voortgang. Hierbij durf je te adviseren op het gebied van content marketing.
 • Je zorgt ervoor dat potentiële klanten Morres kunnen vinden en je genereert passende leads voor ons sales team.

Wat heb je hiervoor nodig?

Met een goede dosis creativiteit en gedrevenheid kom je al een heel eind! Jouw teksten zijn origineel, steken goed in elkaar en sluiten aan bij de behoefte van de doelgroep. Je kan je inleven in je doelgroep en weet hoe je hen kan enthousiasmeren, inspireren en overtuigen. Een customer journey? Dat is voor jou gesneden koek! Als ervaren content marketeer weet je vanuit strategisch oogpunt de juiste content keuzes te maken. Jij begrijpt de essentie van jouw klant en weet deze door te vertalen in relevante content. It’s all in the details, en dat weet jij als geen ander. Jij bent goed thuis in B2B-marketing en hebt voldoende kennis over inbound marketingstrategieën en B2B-koopgedrag. Ook ben je een goede luisteraar en vertaal je de klantbehoefte naar een pakkend en uniek content plan; je bent dus ook heel uitdrukkingsvaardig. Verder ben jij een echte teamplayer, aangezien je zowel binnen als buiten Morres samenwerkt met anderen aan mooie marketingprojecten.

Dit ben jij:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke marketingfunctie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal.
 • Kennis van WordPress.
 • Ervaring met SEA, SEO, social media (advertising), marketing automation en customer journey’s.
 • Ervaring met diverse tools (nieuwsbrief en social media).

Werken bij Morres & Company

Morres is een energiek marketingbureau dat volop in beweging en ontwikkeling is. Wij zijn gespecialiseerd in marketing outsourcing, wat betekent dat we als marketingafdeling fungeren voor klanten door heel Nederland. Maar we zijn niet zomaar een bureau. We zijn creatieve verbinders, boordevol energie en altijd op zoek naar de juiste connectie. We zijn wereldberoemd rondom Maastricht en Eindhoven en sinds kort geland in Nijmegen. Samen tackelen we elke vraag op een creatieve manier. Co-creatie en verbinding zijn onze toverwoorden voor succes. We inspireren, verrassen en doen dat met een goede dosis humor. We borrelen samen, weten in de pauze de voetbaltafel én het tostiapparaat te vinden en lachen op de werkvloer is regel en geen uitzondering. ‘Work hard, play hard!’

Voelt dit als thuiskomen voor jou? Join the ‘Morres Family’!

Ben je enthousiast? Stuur dan je CV met korte motivatie naar linda.vermeeren@morrescompany.com. Of bel haar op +31 (0)6 11 35 69 08. Ook met vragen gerelateerd aan deze vacature helpt Linda je graag verder!