Vacature

Vacature creatieve en leergierige design stagiair(e)

By 6 oktober 2021No Comments

Vacature creatieve en leergierige HBO-design of Sint-Lucas stagiair(e) (leerjaar 3 of 4)
Locatie Maastricht (Bunde), Eindhoven of Nijmegen

Barst jij van de creativiteit en kan jij niet wachten om je creatieve ei kwijt te kunnen in toffe klantprojecten? Kom dan stagelopen bij Morres! Wij zijn een energiek marketingbureau met locaties in Maastricht (Bunde), Eindhoven en Nijmegen waar we jonge creatieve talenten met open armen ontvangen!

Wat ga je doen?
Als creatieve design stagiair(e) ga jij samen met ons designteam aan de slag voor een afwisselend scala aan klanten. Door de diversiteit aan opdrachten doe je bij ons binnen een mum van tijd veel ervaring op. Als designteam zijn jullie enerzijds bezig met werkzaamheden rondom (re)branding en creatieve (marketing) campagnes voor zowel grote bedrijven als kleine ondernemers. Het bedenken van creatieve concepten die vervolgens worden omgezet in prachtige ontwerpen is voor jullie dagelijkse kost. Anderzijds werken jullie ook aan kleinere opdrachten zoals het vormgeven van een social media post of word template. Ook deze taken worden door jullie tot in de puntjes verzorgd! Door elkaar te inspireren en nauw samen te werken komen jullie tot de beste resultaten waarmee de klant steeds opnieuw wordt verrast!

Dit ben jij:

 • Je bent een derde- of vierdejaars HBO student(e) in visuele communicatie, CMD, vormgeving, of design (let op: geen scriptie studenten met eigen afstudeerprojecten!) of je volgt een design-gerelateerde studie op het Sint-Lucas.
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage met een looptijd van minimaal vier maanden voor vier tot vijf dagen per week (32 of 40 uur)
 • Je woont in de omgeving van Maastricht, Eindhoven of Nijmegen en bent in de gelegenheid om op een van onze kantoren te komen werken (thuiswerken is deels mogelijk, maar je werkt met name fysiek op locatie)
 • Je kent de programma’s Adobe CC InDesign, Photoshop & Illustrator op je duimpje
 • Kennis van animatie is een pré
 • Je hebt veel affiniteit met grafische vormgeving
 • Je bent leergierig, proactief en kan goed zelfstandig werken
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en beschikt ook over een basisniveau Engels

Bij Morres ben je verzekerd van:

 • Een toffe stageperiode met afwisselende en uitdagende werkzaamheden in een inspirerende en leerzame werkomgeving
 • Goede stagebegeleiding waarin je ook de ruimte en vrijheid krijgt om zelfstandig te werken
 • Een fijne fysieke werkplek en een iMac waarop je aan de slag mag
 • Gezellige collega’s met kennis van zaken
 • Een informele en gezellige werksfeer
 • Een marktconforme stagevergoeding

Wij zijn Morres & Company. Creatieve verbinders.
Bomvol energie, altijd op zoek naar die juiste connectie. We zijn wereldberoemd rondom Maastricht, Eindhoven, Nijmegen en Amsterdam. Wij verbinden Strategie & Creatie. Mens & Werk. Product & Doelgroep. Content & Consument. Online & Offline. Vanuit één sterke identiteit, één duidelijk proces met functionele tools en jarenlange ervaring.

Dat doen we voor start-ups, groeiende bedrijven, de gevestigde orde en local heroes. In veel verschillende branches. Samen tackelen we elke vraag op onze eigen creatieve wijze. We inspireren & verrassen en altijd met een goede dosis humor. Wat we doen, doen we vooral samen. Co-creatie & verbinding zijn onze toverwoorden voor succes. Dat is onze kracht. Daar zijn we goed in. Dat maakt ons de creatieve verbinders die we zijn.

Voelt dit als thuiskomen voor jou? Join the ‘Morres Family’!

Ben je enthousiast? Stuur dan je CV en portfolio (optioneel) met korte motivatie naar henriette.bakker@morrescompany.com. Of bel haar op +31 (0)641152145. Ook met vragen gerelateerd aan deze vacature helpt Henriëtte je graag verder!