Vacature

Vacature ervaren online marketeer met specialisatie in social media, regio Eindhoven & Den Bosch

By 7 juni 2021juni 15th, 2021No Comments

Word jij helemaal gelukkig van de beste conversiecijfers? Ben jij resultaatgericht en help jij graag bedrijven met het optimaliseren van hun online platforms? En kan jouw dag na het zien van de Facebook Business Manager niet meer stuk? Dan zit je bij Morres als online marketeer zeker gebakken! Want wij zijn op zoek naar een proactieve en creatieve online marketeer die veel affiniteit heeft met social media. Als online marketeer bij Morres is geen dag hetzelfde, maar juist met deze dynamiek is jouw werk nooit saai! En laat dit nu net zijn waar jij helemaal blij van wordt! Klinkt goed toch?

Wat ga je doen?

Als ervaren online marketeer ben je verantwoordelijk voor de strategische en tactische uitrol van campagnes voor onze klanten. Je denkt dan ook graag mee over hun doelstellingen en hoe o.a. social media daaraan bijdraagt.  Als social media specialist doe je onderzoek naar het social media gedrag van verschillende doelgroepen en weet je dit als geen ander toe te passen. Hiermee weet jij jouw klanten te adviseren en overtuigen van de beste social media inzet. De data-geek in jou loopt nu al direct warm om campagnes te analyseren en met de learnings nieuwe social mediacampagnes naar een nog hoger niveau te tillen.

Als online marketeer bij Morres ga je vooral aan de slag met de volgende werkzaamheden:

 • Je werkt in projectteams samen om klanten te helpen hun online doelstellingen te behalen en zet hiervoor een duidelijk en strategisch plan op.
 • Je ondersteunt en adviseert de klant met betrekking tot de mogelijkheden, inzet en planning van o.a. hun social media kanalen, Google Ads, SEO en marketing automation
 • Je monitort online campagnes en stuurt zelfstandig bij waar dit nodig is.
 • Je test en experimenteert met social advertising en alle (nieuwe) functionaliteiten.
 • Je analyseert erop los en rapporteert je bevindingen en aanbevelingen vervolgens aan de klant in een helder verhaal.
 • Je organiseert Meet-Ups met klanten of collega’s waar jij je expertise deelt op het gebied van social media.

Dit ben jij:
Iemand die in zijn handen wrijft om aan de slag te gaan met het inrichten en optimaliseren van verschillende online campagnes. Dit doe je voor uiteenlopende klanten en in verschillende sectoren, maar daar draai jij je hand niet voor om. Naast jouw enthousiasme ben je iemand met een flinke dosis humor, die flexibel is en goed in teamverband functioneert. Uiteraard ben je gedreven en neem je zelfstandig beslissingen. Je werkt resultaatgericht om je online doelstellingen te behalen en kunt snel schakelen. Afwachten? Dat komt niet in jouw woordenboek voor. Integendeel, je bent pro-actief vanuit jouw expertise en een prettige sparringpartner voor klanten én je Morres collega’s. Je bent oplossingsgericht en bovendien heel leergierig. Logisch dat je dan ook heel graag op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen uit social media land. Je deelt deze dan ook graag met je Morres collega’s.

Dit neem je mee als bagage:

  • Je beschikt over een relevant HBO-diploma, bij voorkeur in een marketing-, communicatie- of commerciële richting.
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Zeer ruime werkervaring met  Social Media Advertising waaronder Facebook Business Manager en LinkedIn Campaign Manager.
  • Zeer ruime werkervaring met overige social media kanalen zoals Twitter, Pinterest, TikTok en Snapchat.
  • Ervaring met Google Ads, Google Analytics en marketing automation systemen.
  • Ervaring met Word Press is een pré.
  • Je bent in staat om heldere doelstellingen te formuleren, meten en evalueren.
  • Je hebt geen moeite met het snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
  • Je bent accuraat, proactief, zelfstandig en je durft verantwoordelijkheid te nemen.
  • En last but not least… Je houdt ervan om klanten en collega’s te verrassen en te inspireren, dit alles met een flinke dosis humor.

Werken bij Morres & Company

Morres is een energiek marketingbureau dat volop in beweging en ontwikkeling is. Wij zijn gespecialiseerd in marketing outsourcing, wat betekent dat we als marketingafdeling fungeren voor klanten door heel Nederland. Maar we zijn niet zomaar een bureau. We zijn creatieve verbinders, boordevol energie en altijd op zoek naar de juiste connectie. We zijn wereldberoemd rondom Maastricht en Eindhoven en sinds kort geland in Nijmegen. Samen tackelen we elke vraag op een creatieve manier. Co-creatie en verbinding zijn onze toverwoorden voor succes. We inspireren, verrassen en doen dat met een goede dosis humor. We borrelen samen, weten in de pauze de voetbaltafel én het tostiapparaat te vinden en lachen op de werkvloer is regel en geen uitzondering. ‘Work hard, play hard!’

Voelt dit als thuiskomen voor jou? Join the ‘Morres Family’!
Ben je enthousiast? Stuur dan vóór 6 juli je CV met korte motivatie naar leon.goossens@morrescompany.com. Of bel hem op +31 (0)6 21 42 85 16. Ook met vragen gerelateerd aan deze vacature helpt  Léon je graag verder!