Vacature

Vacature Junior Designer kantoor Eindhoven

By 25 november 2019 No Comments

Geen dag is hier hetzelfde… de ene keer ga je aan de slag met het animeren van een campagnebeeld voor één van onze klanten, de andere keer maak je advertenties op of flyers, posters, magazines en whitepapers. Dan weer leg je de huisstijl van een klant vast in een huisstijlgids of ga je brainstormen om gave ideeën uit te werken voor een online campagne van een klant!

Spreekt de tekst hierboven jou aan en houd je van afwisseling en uitdaging? Dan hebben wij goed nieuws! Vanwege de groei van ons kantoor in Eindhoven zoeken we een:

Junior Designer (een  sterke vormgever met affiniteit voor marketing!)

…die voor minimaal 32 uur ons kantoor in Eindhoven komt versterken.

Wat ga je doen?

Als designer bij Morres kom je terecht in het designteam, bestaande uit vijf creatievelingen. Samen met je collega’s bouw je aan mooie merken door onderscheidende designs te creëren: van sprekende infographics en iconen tot de uitwerking naar (online/offline) middelen of een campagne. ‘You’ve got it’! 

Met jouw inzet weten we de doelstellingen van klanten te realiseren en je bent gedreven om deadlines te halen. Je analyseert de vraag en vertaalt dit in een sterk visueel ontwerp. Werken binnen de kaders van een huisstijl is voor jou geen enkel probleem, maar je beschikt ook over de creativiteit om de kaders op te zoeken. Je wilt onze klanten en jouw collega’s blijven verrassen en inspireren!

En wie is Morres & Company dan, vraag je je nu af?
Morres is een jonge organisatie, die volop in beweging en ontwikkeling is! Wij zijn gespecialiseerd in marketing outsourcing, wat inhoudt dat we als marketingafdeling fungeren voor klanten door heel Nederland. Maar we zijn niet zomaar een bureau. Morres is namelijk een gevoel, iets dat we allemaal samen uitdragen. Dat klinkt misschien wat vaag, maar wat we bedoelen is dat het hier vooral gezellig is. Dat we samen één club zijn waar keihard gewerkt wordt, maar waar we samen ook veel plezier maken. We borrelen samen, gaan samen op stap (of zelfs een weekend weg!), weten in de pauze de voetbaltafel en het tostiapparaat te vinden en lachen op de werkvloer is regel en geen uitzondering. Ons motto: ‘Work hard, play hard!’

En Eindhoven?
Daar zijn we in 2018 gestart en inmiddels is het team flink gegroeid: >15 enthousiaste collega’s, mede dankzij de samenwerking met Rekers & Van Noppen. Ons kantoor bestaat uit vier units: marketing, design, content & copy en data & digital. Door de groei zijn we vorig jaar verhuisd naar een supergave locatie aan de Stratumsedijk. Onze klanten zijn divers, zo verzorgen wij voor meerdere MKB-bedrijven de complete marketing. Voor een aantal grote onderwijsinstellingen in Amsterdam verzorgen wij de employer branding en bijbehorende recruitment marketing. En onze designers werken aan mooie creatieve projecten voor bijvoorbeeld Philips en Signify.

‘Daar wil ik bij horen!’

Als jij net zoveel indruk op ons maakt als wij op jou, kun je binnenkort aansluiten bij ons team!

Wil je solliciteren? Wij worden vooral enthousiast van: 

  • Een afgeronde HBO+ opleiding (Kunstacademie of CMD met grafische achtergrond);
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met het ontwerp van drukwerk als digitaal middel;
  • Volledige beheersing van het Adobe pakket;
  • Sterke grafische en illustratieve skills;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Teamplayer, die ook solo weet te schitteren;
  • Werkt gepland en gestructureerd, maar schrikt niet van een dynamische planning;
  • Animatie ervaring in adobe after effects is een pre;
  • Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak!

Enthousiast?
Stuur je motivatie, CV en portfolio naar myrna.vinkenburg@morrescompany.com. Myrna neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je kennis maken met je toekomstige collega’s? Check onze team pagina!

 

Het betreft hier een vaste aanstelling. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.