Vacature

Vacature Marketing Manager Eindhoven

By 13 december 2020No Comments

Ben jij innovatief, nieuwsgierig en nauwkeurig? Kun jij anderen verrassen met jouw creativiteit? En beschik jij over de juiste marketing spirit? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe marketing manager!

Marketing Manager

…die voor minimaal 32 uur onze vestiging in Eindhoven komt versterken!

Tenminste, wel als je naast deze karaktereigenschappen beschikt over brede, relevante marketingkennis. Deze bagage heb je namelijk hard nodig als je komt werken bij Morres & Company: een snelgroeiend marketingbureau met vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Maastricht.

Wat ga je doen?
In de rol van Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor je eigen marketing team dat bestaat uit een content marketeer en een online marketeer. Samen run je ongeveer 15 tot 20 marketingafdelingen van local heroes. Je maakt strategie, beheert accounts, zorgt voor creatieve ideeën, bedenkt campagnes, coördineert projecten en zorgt dat alles administratief goed verloopt. Simpel? Niet echt, maar wel uitdagend. Je bent marketing manager van veel bedrijven! Uitgangspunt is dat je durft de klant te leiden, te adviseren en natuurlijk te verrassen. Je komt je afspraken na, bent duidelijk maar vooral creatief, waarbij je altijd op zoek bent naar de meerwaarde voor jouw klant.

Wat heb je hiervoor nodig?
Gewoon jezelf en je talent. We verwachten dat je een HBO opleiding in onze richting hebt afgerond en dat je een aantal jaren ervaring hebt. Dit kan bij een bureau zijn in een soortgelijke functie of bijvoorbeeld als projectmanager. Je hebt kennis van marketing strategie, opzetten customer journeys, online marketing, persona’s en noem het maar allemaal op. Maar belangrijkste is dat je durft naar klanten toe te gaan, durft initiatief te nemen, durft de kar te trekken. Geen management ervaring? Geen probleem dat leren we je gewoon.

Werken bij Morres & Company

Morres is een jonge organisatie, die volop in beweging en ontwikkeling is. Wij zijn gespecialiseerd in marketing outsourcing, wat betekent dat we als marketingafdeling fungeren voor klanten door heel Nederland. Maar we zijn niet zomaar een bureau. Morres is namelijk een gevoel, iets dat we allemaal samen uitdragen. Dat klinkt misschien wat vaag, maar wat we bedoelen is dat het hier vooral gezellig is. Dat we samen één club zijn waar keihard gewerkt wordt, maar waar we samen ook veel plezier maken. We borrelen samen, weten in de pauze de voetbaltafel én het tostiapparaat te vinden en lachen op de werkvloer is regel en geen uitzondering. ‘Work hard, play hard!’

Voel jij de energie? Join the ‘Morres Family’!
Mail je motivatie en jouw CV naar paul.denis@morrescompany.com. Of bel hem gewoon op 06-11784647.