Morres TalkVacature

Vacature Operationeel/Account Director kantoor Eindhoven

By 23 november 2019 november 25th, 2019 No Comments

Dé kartrekker zijn van een eigen kantoor in een omgeving van creativiteit, marketing, communicatie en strategie? Organiseren, coördineren, relaties beheren en nieuwe relaties binnenhalen? Ondernemen in een omgeving waar elke dag weer anders is? Als deze termen passen in jouw profiel, dan ben jij misschien wel onze:

Operationeel/Account Director

…die voor minimaal 32 uur ons kantoor in Eindhoven komt versterken en verder gaat uitbouwen.

Samengevat wordt dit je takenpakket:

Deze uitdagende rol vraagt om visie, organisatie, verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Jij bent tenslotte verantwoordelijk voor kantoor Eindhoven. Dat houdt in:

 • het beheer en de uitbouw van accounts en natuurlijk weet je moeiteloos nieuwe klanten aan ons te binden middels jouw regionale netwerk.
 • je stelt (de)briefings op, maakt en bewaakt planningen, brieft de verschillende units en bewaakt het budget
 • je zorgt ervoor dat de gebudgetteerde omzet per maand wordt gehaald
 • je bewaakt en stimuleert de energie in het kantoor conform onze cultuurwaarden
 • samen met de teammanagers geef je invulling aan de abonnementen, capaciteitsplanning, projectplanning en werkprocessen
 • je bent onderdeel van het kernteam van Morres & Company en rapporteert direct aan de algemeen directeur/eigenaar.

Wie is Morres & Company, vraag je je nu af?
Morres is een jonge organisatie, die volop in beweging en ontwikkeling is! Wij zijn gespecialiseerd in marketing outsourcing, wat inhoudt dat we als marketingafdeling fungeren voor klanten door heel Nederland. Maar we zijn niet zomaar een bureau. Morres is namelijk een gevoel, iets dat we allemaal samen uitdragen. Dat klinkt misschien wat vaag, maar wat we bedoelen is dat het hier vooral gezellig is. Dat we samen één club zijn waar keihard gewerkt wordt, maar waar we samen ook veel plezier maken. We borrelen samen, gaan samen op stap (of zelfs een weekend weg!), weten in de pauze de voetbaltafel en het tostiapparaat te vinden en lachen op de werkvloer is regel en geen uitzondering.
Ons motto: ‘Work hard, play hard!’

En Eindhoven?
Daar zijn we in 2018 gestart en inmiddels is het team flink gegroeid: >15 enthousiaste collega’s, mede dankzij de samenwerking met Rekers & Van Noppen. Ons kantoor bestaat uit vier units: marketing, design, content & copy en data & digital. Door de groei zijn we vorig jaar verhuisd naar een supergave locatie aan de Stratumsedijk en ook 2020 laat groei zien. Onze klanten zijn divers, zo verzorgen wij voor meerdere MKB-bedrijven de complete marketing. Voor een aantal grote onderwijsinstellingen in Amsterdam verzorgen wij de employer branding en bijbehorende recruitment marketing. En onze designers werken aan mooie creatieve projecten voor bijvoorbeeld Philips en Signify. 

‘Daar wil ik bij horen!’ Als jij net zoveel indruk op ons maakt als wij op jou, kun je binnenkort aansluiten bij ons team!

Wil je solliciteren? Wij worden vooral enthousiast van:

 • een afgeronde HBO opleiding
 • aantoonbare en relevante ervaring in een managementrol met sales en accountbeheer
 • écht een sterk regionaal netwerk
 • ervaring in marketing/communicatie/reclame/ontwerp/sales
 • ijzersterk in prioriteiten stellen en het totaalplaatje regelen
 • een flinke portie doorzettingsvermogen
 • zowel lef en tact; zelfs een tikkeltje eigenwijs en eigengereid
 • verder gewoon jezelf zijn

Deze bagage heb je namelijk hard nodig als je kantoor Eindhoven gaat runnen bij Morres & Company!

En wat bieden wij? Natuurlijk passende arbeidsvoorwaarden, onze beroemde mini clubman, flexibele werktijden, maar vooral een omgeving waar je mee gaat bouwen aan onze ambitie. Je kunt zelfs aandeelhouder worden van kantoor Eindhoven!

Voel jij de energie? Join the ‘Morres Family’ !
Reageer dan voor een kennismakingsgesprek via myrna.vinkenburg@morrescompany.com.
Meer info? Bel dan met Paul op 06-11784647 om te kijken of deze functie bij jou past (én of je met hem klikt natuurlijk).

 

Het betreft hier een vaste aanstelling. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Wij worden in onze zoektocht ondersteund door Alpha Source International. Het assessment wordt uitgevoerd door Next Step Talent.