Vacature

Vacature Projectmanager communicatie Nijmegen

By 13 december 2020 No Comments

Ben jij onze spil tussen de klanten en onze unit? Word jij gelukkig van mooie projecten en campagnes die je samen met anderen ontwikkelt? Kan iedereen op jou leunen omdat jij het regelt? Dan ben jij zeker onze nieuwe projectmanager communicatie!

Projectmanager Communicatie

…die voor minimaal 28 uur onze vestiging in Nijmegen komt versterken!

Tenminste, wel als je naast deze karaktereigenschappen beschikt over brede, relevante marketing- en communicatie kennis. Deze bagage heb je namelijk hard nodig als je komt werken bij Morres & Company: een snelgroeiend fullservice marketing- en communicatie bureau met vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Maastricht.

Wat ga je doen?
In de rol van Projectmanager Communicatie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie én uitvoering van verschillende creatieve communicatie opdrachten bij onze key-accounts. Als projectmanager zet je die stap extra, zorg je voor scherpe briefings voor onze units (marketing, design, data & digital), maar het belangrijkste is dat jij precies weet wat jouw klant wilt. Je haalt deadlines en bewaakt de budgetten. En denk je dat dit alles is, no way! Het gaat om on- en offline projecten (websites, magazines, jaarverslagen), communicatie opdrachten, campagnes, rebrandings en ga zo maar door. En jij hebt de verantwoordelijkheid over de voorbereiding, uitvoering en oplevering. Als je van dit alles niet terugdeinst, dan ben je zeker onze collega.

Wat heb je hiervoor nodig?
Ervaring in een soortgelijke functie is natuurlijk handig maar niet noodzakelijk. Het gaat immers om wie je bent en wat je kan. Wij kijken naar jouw talent. We verwachten wel dat je een HBO opleiding in onze richting hebt afgerond en dat je een aantal jaren werkervaring hebt in de breedste zin. Dit kan bij een bureau zijn maar bijvoorbeeld ook in de uitzendwereld. Wel dien je affiniteit en aantoonbare interesse te hebben in marketing en communicatie. Je weet wat er speelt en je kent de trends.  Het belangrijkste is dat je durft naar klanten te gaan, initiatief te nemen en gewoon de kar te trekken. Je bent precies, nauwkeurig, georganiseerd en vooral geïnteresseerd.

Werken bij Morres & Company

Morres is een jonge organisatie, die volop in beweging en ontwikkeling is. Wij zijn gespecialiseerd in marketing outsourcing, wat betekent dat we als marketingafdeling fungeren voor klanten door heel Nederland. Maar we zijn niet zomaar een bureau. Morres is namelijk een gevoel, iets dat we allemaal samen uitdragen. Dat klinkt misschien wat vaag, maar wat we bedoelen is dat het hier vooral gezellig is. Dat we samen één club zijn waar keihard gewerkt wordt, maar waar we samen ook veel plezier maken. We borrelen samen, weten in de pauze de voetbaltafel én het tostiapparaat te vinden en lachen op de werkvloer is regel en geen uitzondering. ‘Work hard, play hard!’

Voel jij de energie? Join the ‘Morres Family’!
Mail je motivatie en jouw CV naar paul.denis@morrescompany.com. Of bel hem gewoon op 06-11784647.