Vacature

Vacature Projectmanager Communicatie

Door 7 juli 2019 Geen reacties

Dé spil zijn in een omgeving van creativiteit, marketing, communicatie en strategie? Organiseren, coördineren, sparren en presenteren? Werken in een continue hectiek van deadlines? Passen deze termen in jouw profiel? Dan ben jij misschien wel de:

Projectmanager Communicatie (en marketing)

…die voor minimaal 28 uur onze vestiging in Eindhoven komt versterken! 

Tenminste, wel als je naast deze karaktereigenschappen een mooie dosis ervaring meebrengt en beschikt over een brede kennis in HR-Recruitment-Marketing en communicatie. Deze bagage heb je namelijk hard nodig als je komt werken bij Morres & Company: een snelgroeiend marketingbureau met vestigingen in Eindhoven en Maastricht.

Wie is Morres & Company, vraag je je af?
We zijn gespecialiseerd in marketing outsourcing, wat inhoudt dat we als marketingafdeling fungeren voor klanten door heel Nederland. Maar we zijn niet zomaar een bureau. Morres is namelijk een gevoel, een houding, iets dat we allemaal samen uitdragen. Dat klinkt wat vaag misschien, maar wat we bedoelen is dat het hier vooral gezellig is, dat we samen één club zijn die keihard werkt en samen ook veel plezier maakt. Word hard, play hard! We borrelen samen, gaan samen op stap (of zelfs een weekend weg!), weten in de pauze de voetbaltafel en het tostiapparaat te vinden en lachen op de werkvloer is regel en geen uitzondering!

‘Daar wil ik bij horen!’
Als jij net zoveel indruk op ons maakt als wij op jou, kan je binnenkort aansluiten bij ons team! Als Projectmanager kan je je goed verplaatsen in de doelstellingen van onze klant en weet je uit de verschillende units het maximale te halen om uiteindelijk onze klant te verrassen. Denk hierbij aan projecten op het gebied van Employee Brand, (Wervings-) Campagnes, maar ook complete Rebrandingstrajecten. Hierbij ben je doortastend, kritisch en creatief waarbij je altijd op zoek bent naar het creëren van meerwaarde voor jouw klant. Je verplaatst je in de vraagstukken van onze klanten en de stakeholders waar deze mee te maken hebben.

Samengevat wordt dit je takenpakket:

  • Kartrekker voor onze (Employer Brand) campagnes, brandingstrajecten en marketingprojecten;
  • Je stelt (de)briefings op, maakt en bewaakt planningen, brieft de verschillende units, regelt de productie en monitort het budget;
  • Je houdt alle bordjes draaiende.

Wil je solliciteren? Dan worden we vooral enthousiast als je:

  • Een opleiding op het gebied van communicatie/marketing (HBO);
  • Minimaal twee jaar ervaring in de recruitment/communicatie/marketing branche;
  • Over een groot doorzettingsvermogen beschikt;
  • Zowel lef en tact hebt;
  • Ijzersterk bent in prioriteiten stellen en het totaalplaatje kan regelen;
  • Verder gewoon jezelf bent.

Bijbehorende competenties zijn: teamplayer, strategisch, creatief, gepassioneerd en verantwoordelijkheid nemen.

Begint het te kriebelen en wil je deel uitmaken van de ‘Morres Family’? Reageer dan voor een kennismakingsgesprek via dominiek.servaes@morrescompany.com.

Het betreft hier een vaste aanstelling, dus geen freelance constructie. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.