Vacature

Vacature Projectmanager, regio Eindhoven & Den Bosch

By 7 juni 2021juni 10th, 2021No Comments
Neem jij graag het voortouw in het plannen en organiseren van toffe projecten en is het hoog houden van meerdere ballen voor jou een koud kunstje? Heb jij affiniteit met het marketing en communicatie vak? Zie jij projecten met strakke planningen, kritische klanten en creatieve collega’s als een leuke uitdaging? En ben jij tenslotte ook nog eens betrokken, stressbestendig en een kei in improviseren? Dan ben jij de duizendpoot die wij zoeken! Want wij zijn op zoek naar proactieve projectmanager die onze vestiging in Eindhoven komt versterken!

Wat ga je doen?

Als projectmanager bij Morres & Company ben je verantwoordelijk voor een breed scala taken rondom onze klantprojecten. Je bent verantwoordelijk voor een goede voorbereiding, vliegende start en adequate begeleiding van een groot aantalmarketing en communicatie projecten. The floor is all yours! Jij hebt de touwtjes in handen als het gaat om het betrokken houden van je projectteam enerzijds en klantrelaties anderzijds. Jij bent een inspiratiebron voor jouw projectteam en zorgt voor de juiste sturing richting een mooi eindresultaat. Het leuke van projectmanager zijn bij Morres & Company is dan ook dat je met trots kan terugkijken op een reeks tastbare eindresultaten van verschillende projecten die je zelf hebt begeleid.

Als projectmanager bij Morres ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:

 • Je ondersteunt en adviseert de klant met betrekking tot de mogelijkheden, scope en planning van marketing en communicatie projecten.
 • Je ontwikkelt strategieën voor klantproject(en), zowel op korte als lange termijn.
 • Je stelt een duidelijk projectvoorstel op en maakt een duidelijke planning. Hierbij zorg je voor een goede balans tussen tijd, geld, deliverables en kwaliteit.
 • Je zorgt voor een adequate uitvoering van het klantproject en beheert de projectdoelen, tijdsplanning en het budget. Ook zorg je ervoor dat deadlines gehaald worden.
 • Je organiseert werksessies en projectmeetings met je projectteam.
 • Je voert overleg met andere units binnen Morres die bij het project betrokken zijn.
 • Je neemt de leiding in het projectteam en motiveert hen gedurende het hele project.
 • Je optimaliseert werkmethodieken samen met andere collega’s om tot de beste resultaten te komen.
 • Eventuele risico’s en issues weet jij goed af te wegen. Je hakt knopen door en beslist met jouw expertise wat de juiste keuze is.
 • Je rapporteert de projectvoortgang aan je projectteam en presenteert deze samen aan de klant.
 • Voor de klant zet jij net dat stapje extra! Je zorgt ervoor dat de klantdoelen ruimschoots behaald worden en doet daar waar mogelijk nog een schepje bovenop om de klant extra te verrassen.
 • Je bouwt en onderhoudt relaties met klanten in het belang van Morres & Company.
 • Tenslotte zorg je voor een goede oplevering van het klantproject.

Wat heb je hiervoor nodig?

We zeiden het al eerder, als projectmanager dien je echt een duizendpoot te zijn. Je hebt namelijk veel ballen hoog te houden binnen de projecten die je begeleidt. Het is daarom van

belang dat je stressbestendig bent en prioriteiten kan stellen. Je hebt het budget van elk project goed op orde en ook de tijdsplanning is bij jou in goede handen. Ook ben je de schakel tussen de klant en je projectteam. Goede sociale vaardigheden zijn dus een must. Je bent daarom zowel een projectmanager als een people manager, met gevoel voor mensen en communicatie! Het is belangrijk dat je je als een vis in het water voelt binnen het marketing en communicatie vak. Jouw expertise binnen dit vakgebied maakt dat jij de klant goed kan adviseren over uiteenlopende marketing en communicatie vraagstukken. Tenslotte ben jij natuurlijk een geboren leider die op de juiste manier sturing geeft aan projecten om tot het beste eindresultaat te komen. Je bent assertief en staat je mannetje tijdens het oplossen van conflicten. Natuurlijk ben je ook empathisch en weet je je collega’s en klanten te inspireren en motiveren met je doelgerichte aanpak, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.

Dit ben jij:

 • Als je ervaring hebt met projectmanagement is dat natuurlijk mooi meegenomen, maar voor ons is het niet noodzakelijk. Het gaat immers om wie je bent en wat je kan. Wij kijken naar jouw talent!
 • We verwachten wel dat je een HBO-opleiding in marketing of een andere commerciële richting hebt afgerond en dat je minimaal drie jaar gerelateerde werkervaring hebt. Dit kan bij een bureau zijn maar bijvoorbeeld ook in de uitzendwereld.
 • Je hebt affiniteit en aantoonbare interesse in marketing en communicatie. Je weet wat er speelt binnen ons vak en je kent de trends.
 • Het belangrijkste is dat je initiatief durft te nemen en een kartrekker bent. In projecten ben jij degene die de lead pakt. Je durft de klant te adviseren en overtuigen. Je werkt nauwkeurig, georganiseerd en staat open om nieuwe dingen te leren. Heb je geen managementervaring? Geen probleem dat leren we je gewoon!
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.

Werken bij Morres & Company

Morres is een energiek marketingbureau dat volop in beweging en ontwikkeling is. Wij zijn gespecialiseerd in marketing outsourcing, wat betekent dat we als marketingafdeling fungeren voor klanten door heel Nederland. Maar we zijn niet zomaar een bureau. We zijn creatieve verbinders, boordevol energie en altijd op zoek naar de juiste connectie. We zijn wereldberoemd rondom Maastricht en Eindhoven en sinds kort geland in Nijmegen. Samen tackelen we elke vraag op een creatieve manier. Co-creatie en verbinding zijn onze toverwoorden voor succes. We inspireren, verrassen en doen dat met een goede dosis humor. We borrelen samen, weten in de pauze de voetbaltafel én het tostiapparaat te vinden en lachen op de werkvloer is regel en geen uitzondering. ‘Work hard, play hard!’

Voelt dit als thuiskomen voor jou? Join the ‘Morres Family’!

Ben je enthousiast? Stuur dan vóór 1 juli je CV met korte motivatie naar
ellen.schrijnemaekers@morrescompany.com. Ook met vragen gerelateerd aan deze vacature helpt Ellen je graag verder!