Vacature

Vacature Traffic Manager

By 15 juni 2022juni 16th, 2022No Comments

Vacature Traffic manager (32-40 uur)
Locatie: Maastricht/Eindhoven  

Ben jij als traffic manager sterk in coördineren en verbinden? 

Heb jij een creatieve geest maar bezit jij ook over een groot organisatorisch talent? Regel jij creatieve producties, effectieve signing en origineel drukwerk voor onze klanten? 

Dan kom jij helemaal tot je recht in de rol van traffic manager voor onze company! Wij zijn een energiek marketingbureau met locaties in Maastricht (Bunde), Eindhoven en Nijmegen waar we talenten zoals jij met open armen ontvangen!  

In deze vacature gaat het om een 32-40 uren contract, waarbij jouw werkzaamheden voornamelijk plaatsvinden op onze kantoren in Maastricht of Eindhoven. Wij werken in een hybride systeem waardoor er dus een fijne afwisseling is tussen werken op kantoor en vanuit thuis. Je kunt dit zelf flexibel inrichten in overleg met je team. 

Over jouw team gesproken… 

Je komt te werken in ons compacte en hechte traffic team dat zich elke dag voor de volle honderd procent inzet voor onze interne organisatie, productie en inkoop. Onze company bestaat verder uit bijna vijftig creatieve en enthousiaste collega’s die elke dag met veel passie bezig zijn met creatieve marketing en communicatie. We geloven allemaal in hard werken, maar er is altijd tijd voor humor én voor elkaar. We zoeken graag de verbinding op. Zo organiseren we regelmatig een borrel, feestje of uitje. 

Werken bij Morres & Company 

Wij zijn Morres & Company. Bomvol energie, altijd op zoek naar de juiste connectie. We zijn wereldberoemd rondom Maastricht, Eindhoven en Nijmegen. 

Wij verbinden merken met mensen. Voor start-ups, groeiende bedrijven, de gevestigde orde en local heroes. In veel verschillende branches. Samen tackelen we elke vraag op onze eigen creatieve wijze. We inspireren & verrassen altijd en met een goede dosis humor. Wat we doen, doen we vooral samen. Co-creatie & verbinding zijn onze toverwoorden voor succes. Dat is onze kracht. Daar zijn we goed in. Dat maakt ons de creatieve verbinders die we zijn. 

Wat ga je doen?

Als traffic manager ben jij de spin in het web tussen onze klanten, de projectmanagers en de interne organisatie op het gebied van inkoop van media, drukwerk, signing en creatieve foto- en videoproducties. Als traffic manager zorg jij dat alles goed verloopt en geregeld wordt. Jij bedenkt, bewaakt en coördineert het proces van a tot z. Bij jou lopen de projecten op rolletjes, worden budgetten niet overschreden en zorg je ook nog dat al het werk binnen de afgesproken tijd gebeurt. Je schakelt hiervoor met verschillende partijen, zoals drukkers, fotografen en andere leveranciers 

Kortom, het gaat om een enorm hectische en dynamische functie met volop verantwoordelijkheden en contact met collega’s en leveranciers. 

Dit ben jij: 

In het bijzonder ben jij een creatief en organisatorisch talent dat het hoofd koel weet te houden in uitdagende projecten. Je bent een goede budgetbewaker, maar ook het maken en beheren van projectplanningen en de overige administratie kan men aan jou toevertrouwen! Jij gaat geen uitdaging uit de weg en weet van aanpakken. Je bent stress- en tijdsdruk bestendig en hebt bovendien een uiterst kritische blik, omdat je altijd voor het beste resultaat gaat. Je bent sterk in het schakelen tussen verschillende projecten en taken. 

Kortom, dit ben jij in een notendop: 

 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond in een commerciële richting, zoals commerciële economie, bedrijfskunde, marketing of communicatie; 
 • Jij kent het klappen van de zweep en bezit over minimaal drie jaar aan relevante werkervaring bij bijvoorbeeld een marketing/reclamebureau; 
 • Je hebt echt een organisatietalent, oog voor detail en gevoel voor creativiteit; 
 • Je werkt gestructureerd en bent stressbestendig;
 • Je hebt ervaring en passie met design, print, drukwerk en signing. 

Wat hebben wij jou te bieden? 

 • Een uitdagende functie gericht op het inspireren en verrassen van corporate klanten in een team van bijna 50 collega’s; 
 • Een klantportfolio met nationaal en internationaal opererende bedrijven om trots op te zijn; 
 • Ontwikkelprogramma Morres FIT+ met verschillende mogelijkheden voor professionele/ persoonlijke ontwikkeling; 
 • Platte organisatie met de mogelijkheid om door te groeien in je eigen rol of naar andere rollen; 
 • Laptop van de zaak; 
 • Flexibele werktijden en thuiswerkregeling; 
 • Een moderne, prettige werkomgeving met de állerleukste collega’s. 

Én natuurlijk: 

 • Een marktconform salaris; 
 • Uitstekende pensioenvoorziening; 
 • Prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Voelt dit als thuiskomen voor jou? Join the ‘Morres Family’! 

Ben je enthousiast? Stuur dan je CV – met korte motivatie – naar work@morrescompany.com. Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen via work@morrescompany.com. De vacature sluit zodra we een nieuwe collega hebben gevonden. We nemen dus snel contact met je op na het solliciteren!