Vacature

Vacature Junior/Medior WordPress Developer, 32- 40 uur per week

By 27 augustus 2020 augustus 28th, 2020 No Comments

Wij zijn Morres & Company, specialisten op het gebied van marketing outsourcing. Wij ondersteunen onze klanten in de volledige keten van marketing en communicatie. Ook op het gebied van digitale ontwikkelingen. Dat doen wij door middel van WordPress.   

Als WordPress Developer ben jij de technische linchpin van het Data & Digital team, dat verspreid werkt op onze locaties in Eindhoven en Maastricht. Jij bent verantwoordelijk voor  (door)ontwikkeling, onderhoud en verbeteringen aan onze WordPress oplossingen. Ook ondersteun jij ons team door middel van technische analyses en adviezen. Zodat wij voor onze klanten de beste oplossingen realiseren. 

Vacature Backend Developer Wordpress

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

Ons Data & Digital team is een klein en hecht team. Daarvoor zoeken wij iemand die enthousiast is en graag in teamverband samenwerkt. Afhankelijk van waar je woont kan dit vanuit Eindhoven of Maastricht zijn, met de flexibiliteit om dit te combineren met thuiswerken. Ook is het belangrijk dat je een echte aanpakker bent. Want een 9-tot-5 mentaliteit bestaat bij ons niet. Wij staan namelijk altijd klaar voor elkaar en onze klanten. Daarnaast verwachten we het volgende van jou: 

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau; 
 • Je hebt ervaring in en kennis van het ontwikkelen in een WordPress gedreven omgeving; 
 • Kennis en ervaring met andere PHP, overige programmeertalen, stacks en frameworks is een pré; 
 • Je beschikt over kennis en ervaring als het gaat om HTML, CSS, JavaScriptjQuery, Bootstrap, responsive web design en SQL; 
 • Kennis en ervaring als het gaat om DNS beheer, ES6 en servermanagement is een pré; 
 • Kennis van Advanced Custom Fields PRO is een pré; 
 • Je hebt kennis van en ervaring met het werken in Github of andere versiebeheer software; 
 • Je hebt kennis en ervaring als het gaat om het werken met (REST) API’s om integraties te realiseren; 
 • Je hebt security hoog in het vaandel staan; 
 • Het maken van goed gestructureerde en gedocumenteerde code is voor jou niet meer dan vanzelfsprekend; 
 • Je hebt een oplossingsgerichte en leergierige houding; 
 • Je blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vak en je deelt deze graag met het team.

Wat krijg je ervoor terug:

Naast dat je in een leuk en dynamisch team komt te werken krijg je ook alle middelen die jij nodig hebt om je werk goed te doen. Dat betekent een goede laptop, de software pakketten die jij nodig hebt entoegang tot leer en ontwikkelmateriaal. Want jouw verdere ontwikkeling is belangrijk voor ons. 

Dit combineren wij met een marktconform salaris, en een gezellige werksfeer inclusief gezamenlijke lunches. Ook krijg jij de vrijheid om te kiezen op welke locatie jij werktOok vanuit thuis werken voor een gedeelte van je werkweek is goed mogelijk. 

Enthousiast geworden? Join the ‘Morres Family’!

Is jouw developer hart sneller gaan kloppen na het lezen van onze vacature? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@morrescompany.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet gewaardeerd.