Morres Talk

Vanaf nu één aanspreekpunt, welkom Louise

By 15 augustus 2019 No Comments

Mijn start bij Morres begon op LinkedIn. Ik was op zoek naar een uitdagende, nieuwe werkplek. Bij het zien van de website van Morres waren er geen openstaande vacatures. Toch trok ik mijn stoute schoenen aan en greep ik de kans om met mijn spontaniteit een open sollicitatie te sturen. Enkele dagen later kreeg ik een heel leuk mailtje dat ik langs mocht komen voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek gaf mij direct een goed gevoel & drive om ervoor te gaan.

“Office manager en Personal Assistant – is dit iets wat bij jou past?” kreeg ik toen als vraag. Met mijn achtergrond in Front Office/ Guest Relations wist ik zeker dat dit een geschikte functie voor mij was. Na het gesprek met Paul kreeg ik nog maar 1 vraag: “Wanneer kan je beginnen?”

Mijn eerste werkdagen zitten er al op en wauw wat gaat de tijd snel! Ik haal voldoening uit mijn werk. Lieve collega’s die samen een potje tafelvoetbal spelen en lunchen. Ik kan alleen maar zeggen: Wat voel ik mij hier thuis.

Waar zou je mij tegen kunnen komen? Kom een keer langs bij Morres in Bunde, ik zit bij de inkom. Ik zal je verwelkomen en je een echt Morres gevoel geven.

Tot snel,

Louise