Rebranding van het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland.

Vierdaagsefeesten Nijmegen
Brand identity

Heb je een vraag over ons werk voor Vierdaagsefeesten Nijmegen of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De opdracht

Op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland laat heel Nijmegen zien wat ze in huis heeft. Onze opdracht was om de identiteit en branding van de Vierdaagsefeesten vorm te geven.

Vier de feesten!

Na het winnen van de pitch zijn we aan de slag gegaan met de herpositionering en propositie van de Vierdaagsfeesten. Met ruim 1000 optredens verdeeld over maar liefst 40 verschillende podia is het eigenlijk één groot zevendaags festival. We kozen er daarom voor om de Vierdaagsefeesten neer te zetten als een overkoepelend festival. Met als thema: Vier de feesten!

De 7 mooiste dagen van het jaar.

De Vierdaagsefeesten is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. Het is een festival voor iedereen. En er is echt voor ieder wat wils. Voor elke leeftijd en voor elke muzieksmaak. Met dit als uitgangspunt zijn we gestart met de rebranding van de Vierdaagsefeesten. Want we wilden dat iedereen zich in de nieuwe stijl kan herkennen. Het resultaat is een bonte en veelzijdige mix van kleuren, vormen, figuren en afbeeldingen. Net zo veelzijdig als Nijmegen tijdens deze feestweek. Dus vier de zomer, vier de lange zomeravonden, vier het met je beste vrienden en vier de feesten. De zeven mooiste dagen van het jaar.

Waar je ook kijkt, waar je ook staat.

Tijdens de Vierdaagsefeesten verandert Nijmegen in één groot festival. Waar je ook kijkt of waar je ook staat, deze week kun je niet om de feesten heen. Voor de aankleding van het festival en de uitrol van de rebranding maakten we een bonte mix aan middelen. We maakten een toolkit voor partners, zodat zij ook de stijl van de Vierdaagsefeesten op hun website, posters of op social media konden gebruiken. We ontwikkelden signingtorens, bouwhekdoeken, (abri)-posters, trotters, flyers, infographics en socialmedia-updates. Ook maakten we het ontwerp voor de merchandising (sokken, hoodies en t-shirts) en het webdesign voor de nieuwe website.

Bekijk ook
deze projecten