Webdevelopment.

Een goede website sluit aan op je visuele identiteit, doelgroep en doelen. Maar we kijken ook hoe je klanten en prospects zich op je website gedragen. Welke pagina’s ze bezoeken. En op welk device. Dat helpt ons om je website nog beter te maken.

Hoe we dat doen? Roel vertelt je hier graag meer over!

Een nieuwe website laten maken?

We maken voor jou niet alleen het mooiste webdesign, we maken een website die past bij je doelgroep, aansluit op je visuele identiteit en antwoord geeft op je marketingdoelstellingen. Je kunt ook kiezen voor een plan om je website blijvend te optimaliseren.

In alle soorten & maten.

We bouwen websites in alle soorten en maten. Dat doen we in WordPress, een heel gebruiksvriendelijk cms. Toch liever een ander contentmanagementsysteem? Geen probleem. We stellen je graag voor aan één van onze partners.

We maken onder andere: maatwerkwebsites met complexe koppelingen, meertalige websites, landingspagina’s, werkenbij-sites, webshops
en campagnewebsites.

Optimaliseren, optimaliseren
& nog meer optimaliseren.

Een goede website beweegt met je organisatie en de markt mee. Met website optimalisatie zorgen we daarvoor. Dit begint met het verzamelen en analyseren van de websitegegevens. Zodat we weten wat goed gaat en waar verbeteringen nodig zijn. Hiervoor kijken we niet alleen naar de statistieken, maar vooral ook naar het bezoekersgedrag.

Een nieuwe website of je website verder optimaliseren? Wij helpen je!

Hier zijn we trots op!

Hier springen we ons bed voor uit. Hier krijgen we energie van. Hier kunnen we geen genoeg van krijgen.

Leesvoer