Werken aan de ambities van de chemie

Circle Infra Partners
Brand identity

Heb je een vraag over ons werk voor Circle Infra Partners of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

Strategie
Sinds de splitsing van Sitech in Sitech Services (overgenomen door Ebert Hera) en Sitech Holding, focust het laatstgenoemde bedrijf zich op het beheren van de assets en het eigenaarschap van alle infrastructuur op bedrijventerrein Chemelot. De intentie bestaat om dit bedrijfsonderdeel aan een strategische partner te verkopen. Sitech Holding kiest voor een nieuwe naam en branding om de vernieuwde focus en onafhankelijkheid van het bedrijf te benadrukken.

Creatie

De chemische industrie speelt wereldwijd een sleutelrol en staat voor de uitdaging om zich aan te passen aan nieuwe eisen op het gebied van duurzaamheid en veranderende maatschappelijke normen.

De nieuwe naam symboliseert de focus op circulariteit en het belang van samenwerking om dat doel te bereiken. De verbale identiteit ondersteunt dit beeld: ‘Wij dragen bij aan de toekomst van de chemie door veiligheid, milieu en infrastructuur te innoveren, met onze kennis en ervaring.’ Het nieuwe bedrijf koppelt de lange historie aan ambitie in de gekozen payoff: ‘Stay ahead’.

De visuele identiteit van Circle staat voor het streven naar duurzame infrastructuur in de chemische industrie, met een strak en sterk ontwerp dat professionaliteit uitstraalt. De horizon in het logo symboliseert een CO2-neutrale toekomst in 2050, Circle’s hoofddoel. Drie wegen in het logo vertegenwoordigen hun kennis, vakmanschap en betrouwbaarheid, terwijl de streepjes de opkomende zon en hoop op een duurzame toekomst visualiseren.

Productie

We hebben de nieuwe merkidentiteit van Circle Infra Partners op verschillende manieren doorgevoerd, zoals in een nieuwe website, signing in het interieur van Cirle, informatieve folders en nette bedrijfskleding. Het nieuwe merk is zelfs verschenen op de reclamezuil langs de A2 ter hoogte van Chemelot. Elk onderdeel laat zien waar het bedrijf voor staat.

Launch

De lancering van de nieuwe naam op 27 november 2023 markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk voor Circle Infra Partners. Tijdens een medewerkersbijeenkomst onthulde CEO Christian Widdershoven het nieuwe merk dat nu al niet meer weg te denken is op bedrijventerrein Chemelot.

Bekijk ook
deze projecten