Join the Company!

Wil je klanten helpen en verder brengen? Wil je hard werken en net zo hard plezier maken? Wil je daar zijn waar het gebeurt? Join the company!

Met een zachte g en een gezonde dosis humor.
Morres & Company is het grootste full-service marketing- en communicatiebureau van Zuid-Oost Nederland. Met vestigingen in Maastricht, Eindhoven en Nijmegen kun je niet om Morres heen. We zijn een grote club, maar vooral een leuke club. In alles wat we doen willen we het vooral leuk houden! Daar hoort een gezonde dosis humor zeker bij.

Word jij onze nieuwe collega?

Geen dag hetzelfde.

Bij Morres & Company werk je voor verschillende klanten. Grote en minder grote klanten. In verschillende branches en verspreid over Nederland. Van kleine lokale spelers. Tot grote gevestigde namen. Wat je zoals doet? Naast het ontzorgen van je klanten in hun dagelijkse marketingactiviteiten, ontwikkel je samen met je collega’s de meest verrassende concepten, unieke brands en opvallende campagnes. En het leuke daarvan: je komt ze dagelijks tegen. Online, maar ook onderweg naar één van de Morres & Company kantoren. Van billboards tot het dichtstbijzijnde bushokje.

Geen vraag hetzelfde.

Met zoveel verschillende klanten zijn er net zoveel verschillende marketing- en communicatievragen. Iedere klant is anders en heeft een andere vraag, probleem of behoefte. Ga jij samen met ons op zoek naar de beste oplossing? Let’s connect!

Onze vacatures

Solliciteer hier bij Morres & Company.

Heb jij de ervaring en kennis in huis om ons team in Eindhoven, Maastricht of Nijmegen aan te vullen? Laat ons op jouw eigen creatieve manier weten waarom we juist jou aan moeten nemen en waarom we niet om jou heen kunnen.

Sollicitatie